Факультет економіки та управління | У Бібліотеці ім. Л. Каніщенка ТНЕУ відбувся тренінг для працівників закладів середньої освіти
350232
post-template-default,single,single-post,postid-350232,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

У Бібліотеці ім. Л. Каніщенка ТНЕУ відбувся тренінг для працівників закладів середньої освіти

 

 

25 вересня 2018 року у читальному залі Бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ відбувся тренінг на тему: «Інноваційні маркетингові інструменти навчання курсу «Фінансова грамотність»».

Модераторами зустрічі виступили заступник декана з міжнародної та інноваційної діяльності факультету економіки та управління ТНЕУ, к.е.н.  Турчин Л. Я. і методист відділу методики навчальних предметів та професійного розвитку педагогів Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Криховець-Хом’як Л. Я.

Під час тренінгу працівники середньої освіти ознайомилися з сучасними інноваційними маркетинговими інструментами та набули практичних навичок і компетенцій в навчанні курсу «Фінансова грамотність» у закладах загальної середньої освіти.

Привітав учасників заходу й розповів гостям про Тернопільський національний економічний університет заступник декана факультету економіки та управління, к.е.н. Коцур Андрій Семенович.

Працівники читального залу ознайомили учасників із діючими тематичними виставками 2018 року та новинками літератури, які стосуються теми тренінгу.

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.