Факультет економіки та управління | Відбулася бізнес-зустріч студентів ФЕУ з власником салону плитки та сантехніки “П’ятий кут”
350475
post-template-default,single,single-post,postid-350475,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Відбулася бізнес-зустріч студентів ФЕУ з власником салону плитки та сантехніки “П’ятий кут”

8 листопада в рамках бізнес-зустрічей, які проводяться по четвергах, започаткованих Бізнес-платформою ТНЕУ ФЕУ, студенти факультету економіки та управління мали змогу зустрітися з власником салону плитки та сантехніки «П’ятий кут» – Ігорем П’ятковським.  

Ведення бізнесу – складний та ризикований вид діяльності, проте для досягнення ефективності та успіху необхідно постійно працювати та удосконалюватися, відповідати умовам сучасних трансформацій та бути конкурентоспроможним. 

Пан Ігор розповів про свою історію успіху, про власний шлях від робітничих професій до створення власної справи. Також він поділився досвідом щодо ведення бізнесу, розповів із якими викликами йому довелося стикнутися у підприємницькій діяльності. Підприємець зорієнтовував на те, що необхідно працювати в Україні та прикладати зусиль до розбудови нашої держави. Формат зустрічі відбувся у формі діалогу, студенти мали змогу задавати зпитання щодо різних аспектів створення та ведення бізнесу. Окремо, хочеться відзначити щирість та відкритість підприємця.

Ігор П’тковський наголосив, що свою справу він розпочинав із мінімальним початковим капіталом. Велику підтримку йому надали дружина та донька,які і зараз його надихають. Поділився своїми секретами підбору персоналу та формування команди, управління бізнесом та вибудовування відносин з клієнтами. Наголосив на клієнтоорієнтованості, системі роботи з постачальниками та партнерами.  

Підприємець виявив бажання співпрацювати із ФЕУ, викладачами та студентами, запросив студентів проходити  практику в салоні “П’ятий кут”, а реальні робочі ситуації використовувати, як окремі кейси на практичних заняттях під часвивчення окремих дисциплін. Також зазначив, що свою соціальну відповідальність в бізнесі готовий виявити підтримуючи молодих ініціативних, вмотивованих студентів, які прагнуть розпочати власну справу.

Це була  корисна та мотивуюча зустріч, яка дала змогу зрозуміти, як почати власну справу, якими мотивами керуватися, що потрібно для того, щоб досягнути поставлених цілей. 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.