Факультет економіки та управління | Відбулася презентація вакансій від ТОВ «ТЕДІС УКРАЇНА»
349315
post-template-default,single,single-post,postid-349315,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Відбулася презентація вакансій від ТОВ «ТЕДІС УКРАЇНА»

14 березня 2018 р. колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками спільно з адміністрацією факультету економіки та управління університету організували зустріч студентів із представниками ТОВ «ТЕДІС УКРАЇНА».

Фахівець відділу планування та підбору персоналу Олена Шаповалова  ознайомила  учасників заходу із діяльністю підприємства, запропонувала до перегляду презентацію установи.

ТОВ «ТЕДІС УКРАЇНА» є однією з найбільших українських дистрибуційних компаній. Штат компанії налічує близько 2 500 співробітників, регіональна мережа складається з 35 структурних підрозділів (РСП) по всій території України. Компанія входить до рейтингу Deloitte «500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи» та посідає п’яту сходинку рейтингу «Кращі компанії для лідерів» в Україні за результатами дослідження 2014 року, проведеного міжнародною консалтинговою компанією HAY Group.

Особливий інтерес студенти проявили до соціальної орієнтації компанії, яка проявляється в рівних можливостях для кар’єрного зростання кожного працівника, соціальній захищеності, достойному рівні оплати та умовах праці. Фахівець відділу планування та підбору персоналу Олена Шаповалова  розповіла, що для молоді компанія пропонує офіційне працевлаштування, корпоративні тренінги та семінари, можливості професійного і кар’єрного зростання, офіційне працевлаштування, високий рівень корпоративної культури.

Шановні студенти і випускники ТНЕУ, якщо Ви зацікавлені у працевлаштуванні в ТОВ «ТЕДІС УКРАЇНА», просимо звертатися за детальнішою інформацією у Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ: вул. Львівська 11, офіс 1106 (корпус № 1), тел. (0352) 47-58-64, е-mail: cpv@tneu.edu.ua.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.