Факультет економіки та управління | Вітаємо команду ФЕУ з міні-футболу!
349718
post-template-default,single,single-post,postid-349718,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Вітаємо команду ФЕУ з міні-футболу!

Упродовж 26-27 квітня 2018 року проходила Спартакіада ТНЕУ серед чоловічих команд з міні-футболу.

За результатами змагань перше місце виборола збірна команда ФЕУ (відповідальний за спортивно-масову роботу на факультеті Гук О.М.), друге – ФББ (відповідальний за спортивно-масову роботу на факультеті Безпалова Н.М.), третє – ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина (відповідальний за спортивно-масову роботу на факультеті Міщанчук Р.М.), четверте – ФКІТ (відповідальний за спортивно-масову роботу на факультеті Яковів В.І.), п’яте – ЮФ (відповідальний за спортивно-масову роботу на факультеті Ковпак В.М.), шосте – ФФ (відповідальний за спортивно-масову роботу на факультеті Маляр Е.І.), сьоме – ФАЕМ (відповідальний за спортивно-масову роботу на факультеті Дуда Б.П.), восьме – ФОА (відповідальний за спортивно-масову роботу на факультеті Маляр Н.С.).

Відповідальним за проведення змагань був старший викладач кафедри фізичної культури і спорту Левчук Володимир Анатолійович. Скарг та зауважень під час проведення змагань не було. Змагання пройшли на високому організаційному рівні.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.