Факультет економіки та управління | ПІДСУМКИ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ РОБОТИ ЗА 2017-2018 НАВЧАЛЬНИЙ РІК КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ФЕУ
349797
post-template-default,single,single-post,postid-349797,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ПІДСУМКИ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ РОБОТИ ЗА 2017-2018 НАВЧАЛЬНИЙ РІК КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ФЕУ

На засіданні кафедри менеджменту та публічного управління ТНЕУ підведені підсумки студентської наукової роботи за 2017-2018 навчальний рік.

В результаті участі студентів кафедри у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт отримано три призових місця. А саме:

  • диплом ІІ ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції», що відбувся 20 квітня 2018 року у Полтавській державній аграрній академії отримав студент факультету економіки та управління, слухач магістратури за спеціальністю «Менеджмент» (група МЕНм-11) Деренівський Олександр. Студент представив на конкурс роботу на тему: «Управління конкурентоспроможністю підприємства в умовах підвищеного ризику». Науковий керівник д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту та публічного управління Шкільняк М. М. отримав грамоту за високий професіоналізм при підготовці наукової роботи переможця.
  • диплом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування», який відбувся 12 квітня 2018 року у Київському національному торговельно-економічному університеті отримала студентка факультету економіки та управління, слухачка магістратури за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» (група ПУАм-11) Холонівська Наталія. Студентка представила на конкурс роботу на тему «Інформаційно-комунікативне забезпечення економіко-аналітичної оцінки руху робочої сили в системі публічного управління». Науковий керівник к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту та публічного управління Жуковська А. Ю. отримала грамоту за високий науково-педагогічний професіоналізм у підготовці переможця.
  • диплом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент організацій», який відбувся 4 квітня 2018 року у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана отримала студентка факультету економіки та управління, слухачка магістратури за спеціальністю «Менеджмент» (група МЕНм-11) Городецька Тетяна. Студентка представила на конкурс роботу на тему «Інноваційні підходи до формування іміджу організації». Науковий керівник к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту та публічного управління Овсянюк-Бердадіна О. Ф. отримала грамоту за високий науково-педагогічний професіоналізм у підготовці переможця.

В результаті участі студентів кафедри у Всеукраїнській  студентській олімпіаді також отримано три призових місця. А саме:

  • диплом I ступеня та медаль за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» серед магістрів, який відбувся 26 квітня 2018 року у Тернопільському національному економічному університеті отримала студентка факультету економіки та управління, слухачка магістратури за спеціальністю «Менеджмент» (група МЕНм-11) Федорова Анастасія;
  • диплом IІІ ступеня та медаль за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» серед бакалаврів, який відбувся 26 квітня 2018 року у Тернопільському національному економічному університеті отримала студентка факультету економіки та управління, (група МЕН-42) Городинська Вікторія;
  • диплом IІІ ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент інноваційної діяльності», який відбувся у Одеському національному економічному університеті отримав студент факультету економіки та управління, слухач магістратури за спеціальністю «Менеджмент» (група МЕНм-11) Король Ігор.

Факультет економіки та управління і кафедра менеджменту та публічного управління щиро вітає переможців  та бажає їм нових звершень на науковій ниві!

 

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.