Факультет економіки та управління | Студенти ФЕУ відвідали Тернопільське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України
350273
post-template-default,single,single-post,postid-350273,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Студенти ФЕУ відвідали Тернопільське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України

За сприяння завідувача кафедри менеджменту та публічного управління факультету економіки та управління д.е.н., професора Шкільняка Михайла Михайловича в межах вивчення дисципліни «Управління конкурентоспроможністю організації» студенти групи МЕН-21 спільно з керівником курсу, доцентом Демків Іриною Олегівною 27 вересня 2018 р. відвідали Тернопільське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України.

В.о. голови Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Чорномаз Надія Євгенівна ознайомила студентів з діяльністю, основними завданнями та повноваженнями Антимонопольного комітету України. Під час зустрічі студенти отримали фахові знання про особливості здійснення державного контролю за дотриманням законодавства про захист економічної конкуренції на засадах рівності суб’єктів господарювання  перед законом, контролю за узгодженими діями суб’єктів господарювання та регулюванням цін (тарифів) на товари, що виробляються (реалізуються) суб’єктами природних монополій, контролю щодо створення конкурентного середовища та захисту економічної конкуренції у сфері державних закупівель, а також ґрунтовну та вичерпну інформацію щодо запобігання, виявлення і припинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

Спеціалістами Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України було продемонстровано студентам усі етапи розслідування правопорушень у сфері економічної конкуренції на конкретних прикладах суб’єктів господарювання та особливості притягнення їх до відповідальності за порушення законодавства про захист конкуренції.

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.