Факультет економіки та управління | Студенти ФЕУ поспілкувалися з власницею франшизи «Львівська майстерня шоколаду»
350548
post-template-default,single,single-post,postid-350548,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Студенти ФЕУ поспілкувалися з власницею франшизи «Львівська майстерня шоколаду»

«Опинитись у потрібний час та в потрібному місці» – одна із цитат Анжели Гуменюк.

29 листопада 2018 року в рамках бізнес-зустрічей, організованих на базі Бізнес-платформи факультету економіки та управління ТНЕУ, студенти ФЕУ мали нагоду зустрітися з власниця франшизи «Львівська майстерня шоколаду», що у Тернополі – Анжелою Гуменюк.

Гостя розповіла про всі деталі франчайзингу, перевагами якого є:

-простота введення бізнесу, оскільки є сталі правила, яких потрібно дотримуватись;
-сформована цінова політика;
-визначена корпоративна культура.
Пані Анжела наголосила, що бізнес є не застрахований від ризиків, зокрема: людський фактор, затримка сировини та погодні умови. А також поділилася секретами приготування шоколадних виробів і відзначила, що головне в діяльності майстерні – дарувати людям емоції та щастя.

Формат зустрічі відбувся у формі діалогу, студенти мали нагоду ставити запитання щодо різних аспектів створення та ведення бізнесу.

Студенти факультету економіки та управління висловлюють слова вдячності пані Анжелі за цікаву доповідь та гарно проведений час.
Це була  корисна та мотивуюча зустріч, яка дала можливість молодим людям зрозуміти як почати власну справу, якими мотивами керуватися, що потрібно для того, аби досягнути поставлених цілей.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.