Факультет економіки та управління | УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ДРУГОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЙ І АДМІНІСТРУВАННЯ»
349737
post-template-default,single,single-post,postid-349737,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ДРУГОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЙ І АДМІНІСТРУВАННЯ»

26 квітня 2018 року у ТНЕУ відбулося урочисте відкриття другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» (за видами економічної діяльності).

До участі в Олімпіаді подано заявки 130 учасників. Серед них – 57 магістрів та 73 бакалаври. Безпосередню участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» взяли 50 магістрів і 61 бакалавр із 64  закладів вищої освіти.

Урочисте відкриття етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» розпочалося вітальним словом проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність), професора кафедри менеджменту та публічного управління ТНЕУ, д.е.н., професора Монастирського Григорія Леонардовича.

На відкриття Олімпіади завітали заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської ОДА Зварич Ганна Володимирівна та секретар Тернопільської міської ради Шумада Віктор Володимирович, які у своїх виступах побажали учасникам здобути новий досвід і знання та отримати незабутні враження від перебування у місті Тернополі.

Із привітальним словом до студентів і гостей звернувся декан факультету економіки та управління, к.е.н., доцент Віктор Михайлович Островерхов та побажав усім учасникам успіхів, натхнення та позитивних емоцій.

Завідувач кафедри менеджменту та публічного управління ТНЕУ, д.е.н., професор, голова журі Михайло Михайлович Шкільняк привітав учасників Олімпіади, їх супроводжуючих, членів журі, членів мандатної та апеляційної комісій, усіх присутніх гостей та висловив їм вдячність за участь в Олімпіаді. Голова журі побажав учасникам продемонструвати високий рівень знань зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування», успішного виконання конкурсних завдань, віри у себе та перемоги.

Далі учасники Олімпіади розпочали роботу над виконанням Олімпіадних завдань.

Після завершення теоретичного (тестові завдання) та практичного (розрахунково-аналітичні завдання) туру Олімпіади для учасників була проведена тролейбусна екскурсія, під час якої студенти оглянули найвизначніші місця Тернополя. Також для учасників та гостей заходу провели пішу екскурсію центральною частиною міста.

Далі учасники відпочивали та з нетерпінням чекали підведення підсумків, нагородження та урочистого закриття Олімпіади.

 

 

 

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.