Факультет економіки та управління | «Актуальні проблеми менеджменту в умовах інноваційного розвитку економіки»
349618
post-template-default,single,single-post,postid-349618,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

«Актуальні проблеми менеджменту в умовах інноваційного розвитку економіки»

25 квітня 2018 року у читальному залі бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ відбулася всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми менеджменту в умовах інноваційного розвитку економіки».

Ініціатором та головним організатором конференції виступила кафедра менеджменту та публічного управління факультету економіки та управління ТНЕУ (завідувач кафедри: д.е.н., професор М.М. Шкільняк).

Безпосередню участь у конференції взяли 80 осіб, серед них – іногородні науковці, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники ТНЕУ, а також слухачі магістратури та студенти. Учасники конференції представляли 11 регіонів України. За результатами науково-практичної конференції видано збірник, який включає 150 тез доповідей.

Відкрив конференцію та звернувся з вітальним словом до її учасників і гостей завідувач кафедри менеджменту та публічного управління ТНЕУ, д.е.н., професор Шкільняк Михайло Михайлович, також присутніх привітали: проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність), професор кафедри менеджменту та публічного управління ТНЕУ, д.е.н., професор Монастирський Григорій Леонардович, заступник голови Тернопільської ОДА Вонс Ігор Васильович, декан факультету економіки та управління, к.е.н., доцент Островерхов Віктор Михайлович.

На пленарних засіданнях із доповідями виступили:

Жилінська О. І., д.е.н., доцент, завідувач кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності Київського національного університету;

Богайчук В.Г., начальник управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації;

Олійник М.І., програмний спеціаліст компанії «Global Communities» в Тернопільській області;

Бутко М.П., д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту та державної служби Чернігівського національного технологічного університету.

Шкільняк М.М., д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту та публічного управління ТНЕУ;

Маслей В.М., начальник управління Державної служби надзвичайних ситуацій в Тернопільській області;

Микитюк П.П., д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту та публічного управління ТНЕУ;

Маркіна І.А., д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту Полтавської державної аграрної академії;

Дейнека Ю.П., начальник управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради;

На секційних засіданнях із доповідями виступили: Желюк Т.Л., д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту та публічного управління ТНЕУ; Карий О.І., д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту організацій Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту національного університету «Львівська політехніка»; Карчева Г.Т., д.е.н., доцент, завідувач кафедри економіки та менеджменту ДВНЗ «Університет банківської справи»; Павліха Н.В., д.е.н., професор, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та управління проектами Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки; Ткач О.В., д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту і маркетингу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

Під час заключного пленарного засідання з інформацією виступила Овсянюк-Бердадіна О.Ф., к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту та публічного управління ТНЕУ, яка провела огляд матеріалів доповідей науковців, що взяли заочну участь у конференції. Учасники наукового заходу обговорили і прийняли рекомендації всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми менеджменту в умовах інноваційного розвитку економіки» та підвели підсумки роботи.

Проведення конференції розширило бачення науковців та практиків щодо тенденцій та проблем розвитку сучасного менеджменту, дозволило діагностувати стан впровадження інноваційних технологій менеджменту в практику діяльності підприємств та організацій України та виробити практичні рекомендації щодо активізації цієї роботи та підвищення ефективності прийняття управлінських рішень.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.