Факультет економіки та управління | Відбувся День здоров’я!
349354
post-template-default,single,single-post,postid-349354,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Відбувся День здоров’я!

 27 березня 2018 р. з метою популяризації здорового способу життя серед студентства і професорсько-викладацького колективу у Тернопільському національному економічному університеті відбувся День здоров’я.

Команди усіх факультетів, інститутів на чолі з деканами змагатися у низці естафет. Команда студентського активу на чолі з ректором закладу вищої освіти Андрієм Ігоровичем Крисоватим також взяла активну участь у грі.

«У круговерті насичених робочих днів просто необхідно знаходити час для занять спортом, щоб відновити сили. День здоров’я є вже доброю традицією у ТНЕУ. Він завше наповнений позитивними емоціями та гарним настроєм викладачів і студентів, які приходять сюди – у спортивно-оздоровчий комплекс ТНЕУ, аби з користю і весело провести час. Бути здоровим – це отримувати задоволення від праці, досягати успіху, мати можливість реалізовувати мрії. Сьогодні ми підтверджуємо, що наша університетська спільнота – це сильний дух, незламний характер та згуртована команда!» – наголосив Андрій Ігорович.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.