Факультет економіки та управління | Запрошуємо на зустріч з Ігорем Ревегою
350564
post-template-default,single,single-post,postid-350564,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Запрошуємо на зустріч з Ігорем Ревегою

12 грудня 2018 року,  0 16.00 год. в ауд. 3104 на факультеті економіки та управління відбудеться відкриття англомовного клубу лідерства для студентів, учнів, абітурієнтів та викладачів. Це буде хороша можливість, щоб покращити знання з англійської мови або підтримувати її на високому рівні.
Засідання буде проводити підприємець, який перфектно володіє англійською мовою – Ігор Ревега. Пан Ігор є власником Академії Лідерства, консультаційного центру та кількох дитячих навчальних закладів.
Окрім цього Ігор – сертифікований спікер, коуч та тренер від Команди Джона Максвелла. Усвідомлення Себе, в Ігоря почалося в США, де він вивчав філософію, теологію та ІТ технології. Шукаючи сенсу життя, повернувся в Україну.
Його проекти — це Академія лідерства, Global Youth Initiative Ukraine, Клуб реалізації комунікативного потенціалу, кооперація з АІSEC Ternopil, Think Global, Українсько-індійський клуб співдружності «Санскріті», Академія стилю та моди Empire of Models та Empire of Kids, Monro Photography, а також соціально-спортивна школа Фонду «Реал Мадрид».
Місія команди Ігоря: допомагати людям повірити в свої сили та реалізувати свій потенціал, поєднавшись з своїм призначенням, усвідомити силу росту та цілеспрямованого життя.
Запрошуємо усіх бажаючих відвідати дане засідання.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.