Факультет економіки та управління | Подарунки до Дня Святого Миколая від студентів ФЕУ
349069
post-template-default,single,single-post,postid-349069,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Подарунки до Дня Святого Миколая від студентів ФЕУ

Даєш – отримуєш. Кожен із нас повинен усвідомлювати свою важливість для інших.У суботу, 16 грудня  2017 року декан факультету економіки та управління  Віктор Михайлович Островерхов,а також заступник  декана – Коцур Андрій Семенович.методисти  разом із студентами відвідали  дитячий будинок у Новому Селі.

Гості приїхали з гарним настроєм, великим бажанням подарувати веселе свято та радість дітям. Увесь день був наповнений незабутніми враженнями як для дітей, так і для студентів. Вихованці дитячого будинку були залучені до різноманітних ігор, співочих конкурсів й інших розваг.

Невід’ємною частиною поїздки стали подарунки, іграшки, солодощі, одяг та інші необхідні речі. Школярі раділи та щиро дякували за все. І найкращою вдячністю були їхні посмішки та обійми. Тож студенти закликають усіх небайдужих брати участь у подібних заходах і разом робити світ добрішим.

«Дякуємо усім, хто долучився до нашої поїздки. Пам’ятаймо, що діти завжди чекають нас, прагнуть нашої уваги і тепла», — наголошують студенти факультету економіки та управління.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.