Факультет економіки та управління | «Конкурентоспроможність вітчизняних підприємств-надавачів послуг громадського транспорту: актуальні проблеми та європейський досвід їх вирішення»
349538
post-template-default,single,single-post,postid-349538,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

«Конкурентоспроможність вітчизняних підприємств-надавачів послуг громадського транспорту: актуальні проблеми та європейський досвід їх вирішення»

19-20 квітня кафедра підприємництва, торгівлі та маркетингу за підтримки проректора з наукової роботи д.е.н., проф. Задорожнього З.-М. В., проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) д.е.н., проф. Монастриського Г. Л., декана ФЕУ к.е.н., доц. Островерхова В.М. провела І Всеукраїнську науково-практичну конференцію студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю «Конкурентоспроможність вітчизняних підприємств-надавачів послуг громадського транспорту: актуальні проблеми та європейський досвід їх вирішення».

Конференція проведена у рамках виконання наукової  роботи на тему: «Формування механізму сталого розвитку міського транспорту на засадах концепції «розумного» міста та муніципальної екологістики» (керівник роботи – Монастирський Г.Л., співкерівник – Борисова Т.М.).

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.