Факультет економіки та управління | Студенти кафедри менеджменту та публічного управління ФЕУ відвідали бібліотеку ім. Л. Каніщенка ТНЕУ
350306
post-template-default,single,single-post,postid-350306,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Студенти кафедри менеджменту та публічного управління ФЕУ відвідали бібліотеку ім. Л. Каніщенка ТНЕУ

9 жовтня студенти групи ПУА-11 кафедри менеджменту та публічного управління факультету економіки та управління разом з куратором к.е.н., викл. Чикало Інною Василівною відвідали бібліотеку ім. Л. Каніщенка ТНЕУ.

Досвідчені бібліографи організували цікаву пізнавальну екскурсію читальними залами та залами електронних ресурсів бібліотеки, розповіли про її структуру.

Першокурсники переконалися, що працівники бібліотеки завжди готові допомогти у пошуку необхідної інформації та наданні потрібних матеріалів. Студенти ознайомилися з специфікою формування каталогів, отримали рекомендації щодо оперативного й ефективного пошуку даних, а також дізналися про заходи, які організовуються у бібліотеці.

 

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.