Факультет економіки та управління | Тренінг для молоді ФЕУ й ФАЕМ
349458
post-template-default,single,single-post,postid-349458,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Тренінг для молоді ФЕУ й ФАЕМ

13 квітня 2018 р. у рамках викладання дисципліни «Макроекономіка» для студентів факультету економіки та управління й факультету аграрної економіки та менеджменту доктор економічних наук, професор, професор кафедри економічної теорії Длугопольським О. В. організував тренінг, присвячений розгляду питань економічного зростання та сталого розвитку.

Студенти гр. ПТБД-11, ЕЕП-11, МАРК-11 та ЕОЗ-11 у форматі networking обговорили проблеми інклюзивного зростання та сталого розвитку, розрахунку показників економічного росту, індикаторів, що базуються на показниках економічного зростання, однак більш цілісно характеризують динаміку соціально-економічного розвитку країн світу. В процесі роботи над завданнями, студенти застосовували не лише hard-skills, але й soft-skills, вчилися формувати команди та комунікувати із опонентами.

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.