Факультет економіки та управління | «Управління розвитком соціально-економічних систем: глобалізація, підприємництво, стале економічне зростання»
349062
post-template-default,single,single-post,postid-349062,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

«Управління розвитком соціально-економічних систем: глобалізація, підприємництво, стале економічне зростання»

 

Студентка другого курсу факультету економіки та управління групи ПУА-21 Юлія Ларва 4-6  грудня  2017 р.  взяла участь у XVII Міжнародній науковій конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Управління розвитком соціально-економічних систем: глобалізація, підприємництво, стале економічне зростання», яка відбулася у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса (м. Вінниця).

Юля Ларва отримала дипломом ІІ ступеня за доповідь «Вплив гендерних стереотипів на лідерство у студентській групі» (науковий керівник – кандидат економічних наук, доцент О. П. Дяків)

За словами Юлі: «Учасників та гостей гостинно зустріли у дружній, теплій атмосфері, усім охочим була запропонована екскурсія містом. Наступний день розпочато із відкриття конференції, вітальних слів працівників й партнерів університету, а також відбулося пленарне засідання та представлення наукових статей (тез) учасників. Їх представлення було дуже цікавим та пізнавальним, учасники порушували найактуальніші проблеми сучасності і пропонували  інноваційні шляхи їх вирішення. Це був незабутній обмін досвідом. У нас з’явилися нові ідеї, ми змогли побачити ситуації під іншим кутом зору і дізнатися багато цікавого. Після захисту робіт ми отримали багато приємних вражень, мали можливість знайти нових друзів з інших внз України. У третій день відбулося інтелектуальне змагання «Що? Де? Коли?», а також підведення підсумків конференції, нагородження дипломами і закриття конференції. Перед від’їздом студентами економічного факультету ДонНУ імені Василя Стуса було проведено чудову екскурсію центральною частиною міста Вінниця. Вони ознайомили нас з історичними пам’ятками, а також визначними спорудами сучасності, стали хорошими гідами й співрозмовниками,  допомогли відчути неповторну атмосферу міста.

Хочу подякувати організаторам конференції за високий рівень підготовки,  насичені три дні інтерактивного спілкування з провідними науковцями, молодими вченими та студентами».

 

 

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.